Vrbovčania, Piešťany a okolie, pozor, aby vám pri čítaní nevypadla slinka!

  • Inzercia
  • 30. júna 2024, 12:59

Už najbližší víkend, od piatka 5. júla do nedele 7. júla, sa opäť oživí štadión vo Vrbovom! Týmto podujatím otvoríme 18. ročník naozajstného dospelého festivalu Vrbovské vetry. Organizátori majú aj na tento rok nachystané novinky, konkrétnejšie festival pouličného jedla „Street food v strede sveta a vesmíru“, ktorý má prívlastok – ako jediný sa koná v strede sveta a vesmíru.

(Autor: Foodpark)

Na podujatie sme pre vás pripravili nové gastro koncepty, ktoré ste v našich zemepisných šírkach ešte nemali možnosť ochutnať. Medzi novinky sme zaradili Manno burgers z Košíc. Milovníci sladkého, spozornite! Príde aj koncept „Gofri“ žilinské wafle od Miloša, ktorý udržiava receptúru ešte od svojho otca – na povrchu sú chrumkavé a vo vnútri vláčne, dozdobené ovocím, prípadne čerstvou šľahačkou.

Keď sme pri ovocí, príde tiež Nika s jej konceptom „Choco boss Slovakia“, ktorá je asi najviac známa na Slovensku výrobou maškŕt, a to ovocia preliateho kvalitnou čokoládou. Snažili sme sa pre vás vyskladať gastrozónu, ktorá je letná, pestrá, farebná a plná chuti. Najmenší sa môžu tešiť aj na zmrzlinové rolky robené priamo na mieste. Čerstvosť je základ!

Foodtrucky budú pre vás otvorené počas festivalu Huncútko v piatok a sobotu, keď sa konajú Vrbovské vetry, kde si treba zakúpiť vstupenku na festival. V nedeľu bude Street food v strede sveta a vesmíru zadarmo od 11.00 do 18.00 h. Tým pádom nevarte a príďte sa s rodinou napapať a oddýchnuť si do Foodpark chill zóny, ktorá bude súčasťou, aby ste načerpali sily na letné prázdniny.

Samozrejmosťou podujatia je kopec dobrej muziky, ako budú klasiky – Buty, Slobodná Európa, Medial Banana, Chiki liki tu-a a ďalší. Počas týchto dní nás bude sprevádzať moderátor Braňo Jobus, ktorý si pre vás pripravil počas zobkania a prestávok milé príhovory. Počas víkendu nebudú chýbať ani tradičné aktivity pána brata v podaní súťaží.

Pre najmenších a rodiny s deťmi je festival Huncútko, kde majú deti do 15 rokov vstup zadarmo. Rodičia, príďte a darujte svojim deťom príjemné emócie umocnené kvalitným programom a jedlom aj pre najmenších. Aby sme nezabudli, bude tu aj Lunapark! Povedzte a zamyslite sa, kde na jednom mieste môže byť po kope toľko dobrého? Jedine v strede sveta a vesmíru – vo Vrbovom!

„Máme šťastie na ľudí,“ píšem za Foodpark, kde sa ja, Matej Lodňan, angažujem do kultúry a snažíme sa vám priniesť vždy viac. Ale celé je to o tom: „Dobro dáš, dobro sa ti vráti.“  Týmto chceme poďakovať Mestu Vrbové a hlavne Braňovi!

Zoberte si deky, priateľov a prajeme vám dobrú chuť. Dovidenia ve Vrbovém!

(inz.)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 18. októbra. Tento deň je Svetovým dňom menopauzy, Sviatkom sv. Lukáša, patróna umelcov a maliarov, lekárov a…
  • 18.10.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 17. októbra. Tento deň je Medzinárodným dňom boja proti chudobe. Meniny má Hedviga.
  • 17.10.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 18. októbra 2024
Meniny má Lukáš, zajtra Kristián