Rukolovo-špenátový šalát

  • Kultúra a spoločnosť
  • 7. mája 2014, 14:25
  • Autor:HAĽW

Suroviny:
150 g rukola, 150 g baby špenát, 250 g cherry paradajky, 1 kávová lyžička (KL) balzamikového octu, 1 KL oleja, 5 g soľ, 250 g syr Feta, 5 ks pečivo

Technologický postup:
Rukolu, baby špenát a cherry paradajky zmiešame s balzamikovým octom a dochutíme. Na šalát poukladáme syr Feta a podávame s pečivom alebo opečenou bagetou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 23. januára. Tento deň je Dňom patriotizmu. Meniny má Miloš.
  • 23.01.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 23. januára 2025
Meniny má Zora, zajtra Miloš