Vyhlásili najlepšiu jedenástku

  • Šport / Futbal
  • 3. marca 2019, 10:00

Najlepšiu futbalovú jedenástku hráčov z najvyššej oblastnej súťaže, šiestej futbalovej ligy, vyhlásili na Štadióne Antona Malatinského v Trnave cez polčasovú prestávku zápasu FC Spartak Trnava – FK DAC 1904.

Najlepšiu jedenástku šiestej ligy vyhlásili pred zápasom Spartaka Trnava s Dunajskou Stredou. © Martina Radošovská

Ceny najlepším hráčom odovzdávali Vladimír Púčik, podpredseda Oblastného futbalového zväzu Trnava, Marek Šebek zo spoločnosti Industry Trnava, ktorá bola sponzorom ankety, a generálny manažér FC Spartak Marián Černý. O najlepšej jedenástke za rok 2018 rozhodli svojimi hlasmi tréneri pôsobiaci v najvyššej oblastnej súťaži, a športoví redaktori, ktorí píšu o futbale v regióne. Anketu každoročne organizuje portál trnavskyhlas.sk, pominulé roky aj v spolupráci s ObFZ Trnava.

All Stars ObFZ Trnava za rok 2018: Dalibor Paulovič (Drahovce) – Miroslav Jarábek (Červeník), Michal Kardoš (Zavar), Peter Táčovský (Zavar), Marcel Onder (Drahovce) – Jakub Ďuriš (Zavar), Michal Németh (Drahovce), Jozef Glos (Piešťany) – Marek Sudin (Zavar), Michal Babic (Červeník), Martin Laurinec (Siladice).

(ts)

0 Shares

Najnovšie správy

Mesto Piešťany sa zapája do výzvy Envirofondu na poskytnutie dotácie pre rok 2024 na „Vybrané adaptačné opatrenia na zmenu klímy…
  • 22.10.2024, 00:01
  • Piešťany / Spravodajstvo
Dnes je utorok 22. októbra. Tento deň je Medzinárodným dňom porozumenia koktavosti a Svetovým dňom misií. Meniny má Sergej.
  • 22.10.2024, 00:07
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 23. októbra 2024
Meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava