Bylinkárka radí: Stravou proti chrípke
Stravou chrípku nevyliečime, ale posilníme imunitu, aby sme chrípku nedostali. Vhodná strava môže pomôcť telu v boji s proti vírusovými infekciami.
Konzumujeme: ovocie, zeleninu, cesnak, cibuľu, vitamín C, selén, zinok, vitamíny, pijeme bylinkové čaje, tekutiny. Čaj si môžeme spraviť aj z niektorých korenín, vhodné sú škoricová kôra, klinček, ligurček, zázvor.
Do svojho jedálnička zaradíme strukoviny, zemiaky, celozrnné potraviny, zeleninové polievky, slepačiu polievku. Vyhýbame sa nadmernému soleniu, mlieku, cukru. Cukry znižujú imunitnú reakciu na infekcie a mlieko zahlieňuje.
Do svojho jedálnička zaradíme strukoviny, zemiaky, celozrnné potraviny, zeleninové polievky, slepačiu polievku. Vyhýbame sa nadmernému soleniu, mlieku, cukru. Cukry znižujú imunitnú reakciu na infekcie a mlieko zahlieňuje.