„Hoteláci“ uspeli na gastro súťaži v Žiline
Študenti Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch žnú úspechy na mnohých súťažiach. Pod vedením riaditeľa Ladislava Blaškoviča sa „hotelka“ stala jednou z najlepších škôl a jej žiaci sa môžu najnovšie pochváliť výbornými umiestneniami na súťaži Žilinská gastronomická jeseň.
V kategórii kuchárov školu premiérovo reprezentovali druhák Timotej Ryban s asistentom prvákom Tomášom Tobolkom. V silnej konkurencii skončili tretí. Talentovaná cukrárka, prváčka Eliška Marlengová, s Hankou Bunčekovou sa umiestnili v bronzovom pásme, čo škola považuje za významný úspech, keďže je to náročná a konkurenciou nabitá disciplína. V kategórii pekárov zasa druhák Adam Janiš exceloval a za svoje pekárske výrobky získal druhé miesto.