„Hoteláci“ uspeli na gastro súťaži v Žiline

Študenti Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch žnú úspechy na mnohých súťažiach. Pod vedením riaditeľa Ladislava Blaškoviča sa „hotelka“ stala jednou z najlepších škôl a jej žiaci sa môžu najnovšie pochváliť výbornými umiestneniami na súťaži Žilinská gastronomická jeseň.

Piešťanskí „hoteláci“ si zo Žiliny priniesli tri ocenenia. (Autor: FB Ladislav Blaškovič)

V kategórii kuchárov školu premiérovo reprezentovali druhák Timotej Ryban s asistentom prvákom Tomášom Tobolkom. V silnej konkurencii skončili tretí. Talentovaná cukrárka, prváčka Eliška Marlengová, s Hankou Bunčekovou sa umiestnili v bronzovom pásme, čo škola považuje za významný úspech, keďže je to náročná a konkurenciou nabitá disciplína. V kategórii pekárov zasa druhák Adam Janiš exceloval a za svoje pekárske výrobky získal druhé miesto.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 2. apríla. Tento deň je Medzinárodným dňom detskej knihy, Európskym dňom akcií za práva migrantov a Svetovým…
  • 01.04.2025, 23:28
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 2. apríla 2025
Meniny má Zita, zajtra Richard