Požiar v Drahovciach uhasili piešťanskí hasiči

Dve vedrá vody stačili piešťanským hasičom na likvidáciu požiaru lístia v Sade A. Kmeťa v Piešťanoch, ku ktorému ich zavolali v utorok 3. septembra pred deviatou večer. V ten istý deň ešte pomáhali záchranárom zniesť po schodisku činžiaka vážne ohrozeného imobilného pacienta, ktorého záchranári transportovali do nemocnice. Hasiči pomohli aj pri jeho vynesení zo sanitky.

V Drahovciach sa ohnivý kohút vyšantil v poraste pri Biskupickom kanáli. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

Ďalší požiar, ktorý zachvátil trávnatý porast pri Biskupickom kanáli v Drahovciach, sa rozhorel v stredu 4. septembra o druhej v noci. Hasiči zlikvidovali dve ohniská vysokotlakovým prúdom vody.

Minulú stredu popoludní vyrážali príslušníci HaZZ aj do Vrbového, kde sa stala dopravná nehoda. Osobné auto dávalo prednosť chodcovi, pričom zozadu do neho nabúral nákladiak. Našťastie, nikomu sa nič nestalo, zato vozidlo bolo poškodené. Vytiekli z neho prevádzkové kvapaliny, ktoré hasiči odstránili vapexom a cestu upratali.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 16. septembra. Tento deň je Medzinárodným dňom ochrany ozónovej vrstvy. Meniny má Ľudmila.
  • 16.09.2024, 00:03
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 15. septembra. Tento deň je sviatkom Sedembolestnej Panny Márie a Medzinárodným dňom demokracie a Dňom softvérovej slobody.…
  • 15.09.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 17. septembra 2024
Meniny má Olympia, zajtra Eugénia