Kynologické leto v Piešťanoch na Bodone

V Kynologickom klube Bodona Piešťany sa počas druhého augustového týždňa konal už 12. ročník Letného výcvikového tábora kynológov. Ako každoročne nám o podujatí porozprával predseda klubu, skúsený kynológ Milan Komadel z Piešťan, ktorý zabezpečoval zázemie nielen pre kynológov, ale aj ich psích miláčikov.

Už dvanásty kynologický výcvikový tábor sa konal na Bodone. (Autor: Milan Komadel)

Šestnásť účastníkov z ôsmich slovenských kynologických klubov spolu s ich dvanástimi psíkmi si počas šiestich dní vymieňali teoretické a praktické vedomosti z výcviku svojich štvornohých zverencov,“ uviedol Milan Komadel.

Počas celého pobytu bolo v Piešťanoch pekné, slnečné letné počasie a hoci panovali horúčavy, v areáli na Bodone bol pod stromami chládok. Tábor sprevádzala príjemná atmosféra, ale najmä pestrý program. „Technickú časť výcviku viedla rozhodkyňa ZŠK Silvia Marková z Pravenca spolu a rozhodcom Ivanom Palcom z Piešťan. Tábor končil pre najlepšie pripravených psíkov záverečnými skúškami, ktoré rozhodovala Silvia Marková, figurantom na prvky obrany bol Matej Janíček z Červeníka. Vedenie klubu touto cestou ďakuje všetkým, ktorí pomáhali pri príprave a bezproblémovom priebehu akcie,“ dodal predseda klubu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 15. septembra. Tento deň je sviatkom Sedembolestnej Panny Márie a Medzinárodným dňom demokracie a Dňom softvérovej slobody.…
  • 15.09.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 13. septembra. Tento deň je Dňom pozitívneho myslenia, Medzinárodným dňom čokolády a Medzinárodným dňom programátorov. Meniny má…
  • 13.09.2024, 00:15
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 14. septembra. Tento deň je Dňom európskeho kultúrneho dedičstva. Meniny má Ľudomil.
  • 14.09.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 15. septembra 2024
Meniny má Jolana, zajtra Ľudmila