Zlá farma získala v Tescu najviac žetónov

Farmárka Martina Ondrášiková z Modrovej uspela už s viacerými projektmi. Najnovšie jej projekt s názvom Labku na to, o ktorom sme informovali verejnosť na začiatku prázdnin, zvíťazil v piešťanskom Tescu – získal 17 457 hlasov. Cieľom projektu je motivovať znevýhodnené osoby k činnosti a možnosť zažiť pravý farmársky deň na vlastnej koži.

Zlá farma ďakuje svojim podporovateľom za 17 457 hlasov v ankete Tesca. (Autor: Zlá farma)

Martina je tvorivá, originálna, vymýšľa a spravidla uspeje. Najnovšie sa pochválila tým, že chce inšpirovať ľudí v núdzi. Cez pomoc pri zvieratách na Zlej farme v Modrovej môže zapojiť do práce tých, ktorým sa to nedarí. Odmenou im budú potravinové balíčky.

Hlasovanie v piešťanskom Tescu prebiehalo od 15. júla do 11. augusta. Najvyšší počet hlasov získal už spomínaný projekt z dielne Martiny Ondrášikovej. Pôjde najmä o nácvik pracovných zručností nielen pre nezamestnaných ľudí, ale aj všetkých, ktorí sa nachádzajú v ťažkej životnej situácii. Tí za pomoc pri zvieratách získajú potravinový – motivačný balíček. Ide o systém pomoci sociálne slabším ľuďom v štýle – niečo za niečo, čiže odmena „v naturáliách“ za pomoc pri opustených zvieratkách.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 15. septembra. Tento deň je sviatkom Sedembolestnej Panny Márie a Medzinárodným dňom demokracie a Dňom softvérovej slobody.…
  • 15.09.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 13. septembra. Tento deň je Dňom pozitívneho myslenia, Medzinárodným dňom čokolády a Medzinárodným dňom programátorov. Meniny má…
  • 13.09.2024, 00:15
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 14. septembra. Tento deň je Dňom európskeho kultúrneho dedičstva. Meniny má Ľudomil.
  • 14.09.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 15. septembra 2024
Meniny má Jolana, zajtra Ľudmila