Dnešný koncert v Bratislave prinesie dopravné obmedzenia

Bratislavskí policajti pripravujú v súvislosti s dnešným koncertom skupiny AC/DC na Starom letisku vo Vajnoroch bezpečnostné opatrenia. Ako informuje bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, policajti v tejto súvislosti spolupracujú s mestskou časťou, organizátorom podujatia, Dopravným podnikom Bratislava, mestskou políciou, hasičmi a inými štátnymi inštitúciami.

(Autor: FB AC/DC)

V súvislosti s podujatím vyzývajú vodičov, aby počítali s obmedzeniami v cestnej premávke v blízkosti miesta konania koncertu a pokiaľ je to možné, aby necestovali popoludní do mestskej časti Vajnory. „V nedeľu v čase od 12:00 do pondelka do 3:00 bude vstup do mestskej časti povolený len obyvateľom s trvalým pobytom,“ upozorňuje polícia s tým, že vajnorský nadjazd v úseku až po kruhový objazd bude uzavretý pre motorové vozidlá.

Účastníkov koncertu vyzývajú, aby si so sebou nebrali pyrotechnické výrobky, chladné alebo strelné zbrane, prípadne iné nebezpečné predmety. Všetkých obyvateľov zároveň vyzývajú, aby rešpektovali pokyny polície. O aktuálnych obmedzeniach budú vopred informovať.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

V rámci každoročnej výzvy Do práce na bicykli, najazdili Piešťanské tímy celkom 20 249,24 kilometrov. Keďže Piešťany sú odjakživa mestom bicyklov,…
  • 06.09.2024, 01:25
  • cyklistika / Piešťanský týždeň / Kultúra a spoločnosť / Podujatia / Piešťany / Šport
Dnes je nedeľa 8. septembra. Tento deň Svetovým dňom fyzikálnej terapie, Medzinárodným dňom gramotnosti (UNESCO) a Svetovým dňom prvej pomoci.…
  • 08.09.2024, 00:03
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 8. septembra 2024
Meniny má Miriama, zajtra Martina