Kým sa ženy vpredu rozprávali, zhorel dom vzadu

V pondelok 15. júla pred obedom začalo horieť v zadnej časti rodinného domu na Bratislavskej ceste v Piešťanoch. Vyhorel celý interiér, oheň prepálil aj plechovú strechu, pod ktorou bol zrejme palach. V tropických horúčavách hasili požiar hasiči z Piešťan a Trnavy a krajské operačné stredisko vyslalo aj výpomoc – do Piešťan k predajni Lidl a cintorínu dorazili i dobrovoľní hasiči z Moravian nad Váhom, Vrbového a Drahoviec.

Zadná časť domu na Bratislavskej ceste v Piešťanoch vyhorela celá, predná ostala nedotknutá. (Autor: vd)

„Prišla som dopoludnia k sestre na návštevu. Rozprávali sme sa, keď sme zrazu počuli akési zvuky. Vyjdeme von a za domom, kde žije sestra, horelo. Z dverí zadnej prístavby, ktorá slúžila ako skladisko nepotrebných vecí, sa valil hustý dym,“ povedala Piešťanskému týždňu staršia pani, svedkyňa požiaru. Našťastie ona i jej sestra boli v poriadku.

Podľa veliteľa zásahu Petra Kočárika z OR HaZZ Piešťany vyhorel interiér zadnej časti domu, pričom prehorela aj plechová strecha. Hasiči zasahovali v autonómnych dýchacích prístrojoch. Krátko pred poludním už mali požiar uhasený a dovnútra vchádzal zisťovateľ príčiny požiaru.

Po celý čas bol priestor pred domom a časť chodníka opáskovaný, polícia riadila premávku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 8. septembra. Tento deň Svetovým dňom fyzikálnej terapie, Medzinárodným dňom gramotnosti (UNESCO) a Svetovým dňom prvej pomoci.…
  • 08.09.2024, 00:03
  • Dobré ráno, Piešťany!
V rámci každoročnej výzvy Do práce na bicykli, najazdili Piešťanské tímy celkom 20 249,24 kilometrov. Keďže Piešťany sú odjakživa mestom bicyklov,…
  • 06.09.2024, 01:25
  • cyklistika / Piešťanský týždeň / Kultúra a spoločnosť / Podujatia / Piešťany / Šport
nedeľa, 8. septembra 2024
Meniny má Miriama, zajtra Martina