Letný tip na aquaparky v Trnavskom kraji

  • Tip na výlet / Kultúra a spoločnosť
  • 13. júla 2024, 00:01

Leto je už v plnom prúde. Niekto má dovolenku pri mori už za sebou, iný ešte len čaká na svoje dni oddychu v prímorských letoviskách. My vám ponúkame tipy na pobyty pri vode v Trnavskom kraji.

(Autor: FB Vodný svet Galandia )

V predchádzajúcom vydaní Piešťanského týždňa sme sa venovali tipom na kúpaliská, tentoraz vám ponúkame vyšší štandard – aquaparky. Tie väčšinou na rozdiel od kúpalísk ponúkajú komplexnejšie služby, a to v stravovaní alebo v adrenalínových a vodných atrakciách. To sa však prejavuje vo vyššej cene vstupného ako na kúpaliská.

K jednotlivým aquaparkom uvádzame aj orientačné ceny celodenných pobytov. Väčšina z nich však používa ceny v hodinách či rôzne zľavnené vstupy. Ak sa chcete uistiť, koľko vás vyjde návšteva vami zvoleného aquaparku, je lepšie si to overiť priamo na jeho webovej stránke.

Thermal Corvinus Veľký Meder

Thermal Corvinus má deväť bazénov s termálnou vodou s teplotou 26-38 stupňov Celzia. Chemické zloženie geotermálnej vody priaznivo pôsobí na regeneráciu organizmu. V sezóne návštevníci majú k dispozícii okrem bazénov tri tobogany, aquaaerobic, športové ihriská, ostrov drobčekov, elektroautíčka, stolný tenis a detské ihriská.

Celodenné vstupné:

Dospelý 17 eur

Dospelý nad 62 r., dieťa 3-15 r., ZŤP 14 eur

Rodinný balík 2+1 44 eur

Dieťa do 3 rokov zadarmo

Aquapark Trnava

Aquapark v Trnave ponúka päť bazénov, osem sáun, dva tobogany. Relaxačný bazén má plavecké dráhy i vodné atrakcie, v oddychovom bazéne je desať perličkových ležadiel. V letných mesiacoch je v aquaparku otvorené vonkajšie kúpalisko – vyhrievaný nerezový bazén s teplotou 28 °C. Ďalej sa tu nachádza lezecká stena, basketbalový kôš, lanová dráha a plávajúce lekná.

Celodenné vstupné:

Dospelý 26 eur

Dospelý nad 62 r., ZŤP, študent, dieťa 3-14 r.  19 eur

Rodinný balík 2+1 56,80 eura

Dieťa do 5 rokov zadarmo

Galandia v Galante

Centrom termálneho kúpaliska v Galante sú vonkajšie a vnútorné bazény s celoročnou prevádzkou. Kúpalisko Galandia disponuje bazénovou halou so štyrmi nerezovými vnútornými bazénmi. V letnej prevádzke ponúka ďalšie tri bazény s teplotami až 36 °C. V areáli si možno spestriť kúpanie jazdou na dvoch vonkajších toboganoch a jednom uzavretom tobogane.

Celodenné vstupné:

Dospelý 22,90 eura

Dospelý nad 62 r., ZŤP, dieťa 4-15 r. 15,90 eura

Dieťa do 4 rokov zadarmo

Thermalpark Dunajská Streda

V aquaparku sa nachádza desať bazénov s vodnými atrakciami a termálnou vodou s teplotou 26-39 °C. Súčasťou bazénového sveta je aj detský bazén. Milovníci adrenalínu a zábavy majú možnosť vyskúšať toboganovú vežu so siedmimi toboganmi. Vo vonkajšom areáli sa nachádza taktiež veľký plavecký bazén a o trochu menší Taliansky bazén a jacuzzi.

Celodenné vstupné:

Dospelý 16 eur

Dospelý nad 62 r., ZŤP, študent, dieťa 3-14 r. 14 eur

Rodinný balík 2+1 38 eur

Dieťa do 3 rokov zadarmo

zdroj: domalenka.sk/galandia.sk

0 Shares

Najnovšie správy

V rámci každoročnej výzvy Do práce na bicykli, najazdili Piešťanské tímy celkom 20 249,24 kilometrov. Keďže Piešťany sú odjakživa mestom bicyklov,…
  • 06.09.2024, 01:25
  • cyklistika / Piešťanský týždeň / Kultúra a spoločnosť / Podujatia / Piešťany / Šport
Dnes je nedeľa 8. septembra. Tento deň Svetovým dňom fyzikálnej terapie, Medzinárodným dňom gramotnosti (UNESCO) a Svetovým dňom prvej pomoci.…
  • 08.09.2024, 00:03
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 8. septembra 2024
Meniny má Miriama, zajtra Martina