Galbavý majstrom piešťanského parku

  • Šport
  • 10. júla 2024, 00:01

V mestskom parku sa v piatok 28. júna uskutočnil siedmy ročník stolnotenisového turnaja neregistrovaných hráčov starších ako 16 rokov bez rozdielu pohlavia s názvom O majstra piešťanského parku.

Trojica najlepších stolných tenistov: (zľava) druhý Ľubomír Nedorost, víťaz Miroslav Galbavý a tretí Ľuboš Balón. (Autor: CVČ Ahoj)

Organizátori z Centra voľného času Ahoj zaregistrovali 14 prihlásených hráčov, z toho jednu ženu. Napriek menšiemu počtu zúčastnených hráčov mal turnaj solídnu úroveň. Tí boli najskôr rozdelení do troch skupín, z ktorých prví dvaja a dvaja z tretích miest postúpili do štvrťfinále. V semifinále na seba narazili nasadení hráči Ľuboš Balón z Jalšového a Ľubomír Nedorost z Piešťan, z ktorých si postup do finále vybojoval po tuhom boji Nedorost. V druhom semifinále zvíťazil po veľkej dráme Miroslav Galbavý nad Petrom Bittnerom, obidvaja z Piešťan, 2:1 a vo finále prekvapujúco zdolal veľkého favorita turnaja Ľubomíra Nedorosta rovnako 2:1 na sety. Tretie miesto získal Balón a na štvrtom sa umiestnil Bittner.

Turnaj prebiehal za prijateľne teplého počasia v skvelej športovej atmosfére a na záver si účastníci pochutnali na tradičnej torte od Miladky Antalíkovej, ktorá ešte nevynechala ani jeden ročník.

zdroj: CVČ Ahoj

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 8. septembra. Tento deň Svetovým dňom fyzikálnej terapie, Medzinárodným dňom gramotnosti (UNESCO) a Svetovým dňom prvej pomoci.…
  • 08.09.2024, 00:03
  • Dobré ráno, Piešťany!
V rámci každoročnej výzvy Do práce na bicykli, najazdili Piešťanské tímy celkom 20 249,24 kilometrov. Keďže Piešťany sú odjakživa mestom bicyklov,…
  • 06.09.2024, 01:25
  • cyklistika / Piešťanský týždeň / Kultúra a spoločnosť / Podujatia / Piešťany / Šport
nedeľa, 8. septembra 2024
Meniny má Miriama, zajtra Martina