Utopil sa vo Váhu, nevedel plávať a popíjal

Po týždni, čo sa v rieke Váh utopil mladý rybár, ktorého telo rieka o pár dní vyplavila, nebezpečná voda vzala život asi päťdesiatročnému mužovi, ktorý vraj nevedel plávať, no odvahu vstúpiť do vody na piešťanskom Lide mu zrejme dodal alkohol.

Dobrovoľní hasiči z Moravian nad Váhom spolu s piešťanskými hasičmi prehľadávali rieku aj brehy, hľadali utopeného muža. (Autor: FB DHZ Moravany nad Váhom)

Zmiznutie ohlásili jeho parťáci, žiaľ, už neskoro. A tak nielen piešťanskí hasiči, ale aj členovia DHZO Moravany nad Váhom vyrážali v sobotu 29. júna už len k vyhľadávaniu utopeného. Pátranie člnom i štvorkolkou bolo počas sobotnej noci neúspešné. Hasiči hľadali v úseku od Lida po Sĺňavu a na Lodenici po oboch brehoch. Aj na druhý deň vyrazili k Lodenici, od deviatej až do trinástej hodiny však muža nenašli. Jeho telo objavili až o pol štvrtej popoludní v nedeľu 30. júna pod Krajinským mostom.

Ak sa vydáte za radovánkami k vode, najmä tej, ktorú nepoznáte, zbytočne neriskujte a nepite alkohol. Buďte zodpovední k svojmu životu i k životom tých, ktorým nalievate.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 5. júla. Tento deň je Sviatkom sv. Cyrila a Metoda. Meniny má Cyril a Metod.
  • 05.07.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 6. júla. Tento deň je Medzinárodným dňom bozkávania. Meniny má Patrik, Patrícia.
  • 06.07.2024, 00:04
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 4. júla. Tento deň je Medzinárodným dňom proti chovu delfínov v zajatí. Meniny má Prokop.
  • 04.07.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 6. júla 2024
Meniny má Patrik, Patrícia, zajtra Oliver