V kine Ja, zloduch 4, ale aj Gróf Monte Christo

  • Inzercia
  • 2. júla 2024, 12:58

Informácie o tom, čo pripravilo Mestské kultúrne stredisko v Piešťanoch v najbližších dňoch, vám prinášame v nasledujúcich riadkoch.

(Autor: cinemart.sk)

KINO FONTÁNA

Št. 4., Pi. 5. 7. o 18.00 h

Gróf Monte Christo

Jeden z najväčších epických príbehov o láske, zrade a túžbe po pomste ožíva opäť. na veľkom plátne. Edmond Dantes, mladý lodný dôstojník, prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Má sa stať kapitánom a konečne sa oženiť s láskou svojho života, krásnou Mercedes. Jeho úspech však vzbudzuje žiarlivosť mnohých a Edmond sa stane obeťou zákerného plánu. Zo dňa na deň je bez súdu uväznený v pevnosti If bez nádeje na prepustenie. Slovenská premiéra.

Franc.-2024, MP 12 (násilie, strach, vulgarizmy), český dabing, 179 min.

Vstupné: 6 €

Pi. 5., So. 6., Ne. 7. 7. o 15.30 h

DETSKÉ PREDSTAVENIE

Ja, zloduch 4

Zo zloducha Grua sa stal starostlivý tatko a manžel. Namiesto toho, aby vymýšľal geniálne zlodušské plány, snaží sa votrieť do priazne svojho malého syna Grua juniora. Ten má oveľa radšej svoju mamku Lucy a svojho otca permanentne privádza do zúrivosti. Gru má však trochu hlbšie vrásky kvôli zloduchovi menom Maxime Le Mal, ktorý ho šikanoval na základnej škole. Ten práve utiekol z väzenia. Slovenská premiéra.

USA-2024, MP 7 (strach), slovenský dabing, 94 min.

Vstupné: 6 €

So. 6., Ne. 7. 7. o 17.30 a 20.30 h

Zápisník alkoholičky   

Réžia: Dan Svátek. Mladá, krásna a úspešná žena, v hlavnej úlohe Tereza Ramba, sa vydá, stane sa mamičkou a plánuje si budúcnosť. Vlastne jej nič nechýba, občas si dá jeden pohárik, niekedy aj dva. A potom už naozaj posledný. A potom sa zrazu ocitá úplne na dne. Aké ťažké je priznať si problém s pitím? Prečo nie je prekážkou závislosti ani malé dieťa? Kde vziať silu sa liečiť a čo nasleduje potom? Hlavná hrdinka sa rozhodla nevzdať, nastúpiť liečbu a bojovať so svojím démonom aj o svoju rodinu. Slovenská premiéra.

ČR-2024, MP 15 (násilie, strach, závislosť), česká verzia, 90 min.

Vstupné: 6 €

Po. 8. 7. o 20.00 h

FILMOVÝ KLUB

Aj zajtra je deň

Réžia: Paola Cortellessi. Silný a zároveň zábavný film o ženskej sile a solidarite, ktorý v Taliansku prekonal všetky rekordy návštevnosti. Delia je manželka násilníckeho Ivana, a matka troch detí. Manželka a matka. Toto sú role, ktoré ju definujú, a Delii to stačí. Je druhá polovica 40. rokov, a Rím, kde žije Delia so svojou rodinou, je zmietaný medzi dvoma pólmi – na jednej strane bieda, ktorá tu zostala po práve skončenej vojne, na druhej nový vietor prichádzajúcej liberalizácie. Slovenská premiéra.

Tal.-2023, MP 15 (násilie, strach, vulgarizmy), české titulky, 118 min.

Vstupné: 6 €

PRÍRODNÉ KINO

Pi. 5. 7. o 21.30 h

Manželia Stodolovci

Réžia: Petr Hátle. Temný milostný príbeh inšpirovaný životom skutočného manželského páru sériových vrahov. Na vidieku, kde životy plynú bez akejkoľvek perspektívy, vraždí manželský pár Jaroslav a Dana Stodolovci osamelých seniorov, o ktorých spoločnosť už dávno stratila záujem.

ČR/SR-2024, MP 18 (násilie, sex, vulgarizmy), originálna verzia, 107 min.

Vstupné. 4 €

So. 6. 7. o 21.30 h

Sladký život

Réžia: Tomáš Hoffman. Hokejista Rosťa (Vladimír Polívka) je bojovník vo všetkých smeroch. Žije v luxusnom byte, má rýchle auto a veľa mladých mileniek v duchu hesla: Po tridsiatke sa nežením! Peniaze a titul majstra sveta mu dávajú úžasný pocit nedotknuteľnosti a nadradenosti. Nič však netrvá večne. Nečakaný kolaps v posteli s krásnou blondínkou urobí za Rosťovou mizernou pohodou hrubú EKG čiaru.

ČR-2024, MP 12 (sex, vulgarizmy), originálna verzia, 101 min.

Vstupné: 4 €

VÝSTAVNÁ SIEŇ FONTÁNA

do 31. 7.

SOCHA PIEŠŤANSKÝCH PARKOV

38. ročník

FOYER KINA FONTÁNA

do 31. 7.

256 MEDAILÍ A PLAKIET 33 SLOVENSKÝCH AUTOROV DROBNEJ PLASTIKY

zo súkromnej zbierky

VÝSTAVNÁ SIEŇ STARÁ LEKÁREŇ

do 31. 7.

CTIBOR KRČMÁR

Akademický maliar tvoril a žil v Piešťanoch

Výstava obrazov v spolupráci s  Balneologickým múzeom Imricha Wintera

VÝSTAVNÁ SIEŇ MÓLO

do 21. 7. 

SVETOVÍ Z PIEŠŤAN

Výber úspešných športových re-prezentantov mesta na majstrovstvách sveta

HUDOBNÝ PAVILÓN V MESTSKOM PARKU

Ne. 7. 7. o 17.00 h

DH ŠARFIANKA

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 8. septembra. Tento deň Svetovým dňom fyzikálnej terapie, Medzinárodným dňom gramotnosti (UNESCO) a Svetovým dňom prvej pomoci.…
  • 08.09.2024, 00:03
  • Dobré ráno, Piešťany!
V rámci každoročnej výzvy Do práce na bicykli, najazdili Piešťanské tímy celkom 20 249,24 kilometrov. Keďže Piešťany sú odjakživa mestom bicyklov,…
  • 06.09.2024, 01:25
  • cyklistika / Piešťanský týždeň / Kultúra a spoločnosť / Podujatia / Piešťany / Šport
nedeľa, 8. septembra 2024
Meniny má Miriama, zajtra Martina