Do školy na elektrokolobežke? Jedným z najlepších variantov je AERIUM AOVO PRO

  • Inzercia
  • 21. júna 2024, 11:33

Ranné cesty do školy preplneným autobusom alebo električkou sa môžu stať nočnou morou pre nejedného študenta. Vo väčších mestách si často nepomôžete ani autom. Síce už existujú modely, ktoré môžete riadiť od 16 rokov, ale ich cena je stále pomerne vysoká. Problém s dopravnou zápchou a zložitým parkovaním pri škole navyše aj tak nevyrieši.

(Autor: Aerium.sk)

Ponúkajú sa teda moderné a ekologické alternatívy, kam okrem bicykla patrí napríklad taktiež elektrokolobežka AERIUM AOVO PRO z ponuky e-shopu Aerium.sk. Tá sa pre mestské cestovanie hodí priam dokonale, a to nielen vďaka pomerne nízkej cene, ale taktiež mnohým zaujímavým funkciám a vkusnému kompaktnému dizajnu. Poďme si ju bližšie predstaviť.

Najlepšia vo svojej kategórii

Medzi najväčšie výhody tejto kolobežky patrí spojenie slušného výkonu (350 W) s pomerne veľkou kapacitou batérie (10,5 Ah) a maximálnou rýchlosťou 31 km/h. Berte však na vedomie, že v meste nesmiete prekročiť rýchlosť 25 km/h. Šikovná lítiová batéria potom benefituje z technológie rekuperácie, ktorou zaisťuje brzdenie spoločne s motorom. Môžete teda dosiahnuť dojazd až 35 kilometrov – záleží však na štýle jazdy, hmotnosti vodiča a ďalších faktoroch. Jedno nabitie pritom trvá necelých 5 hodín, takže ho stihnete aj počas vyučovania alebo práce, pokiaľ vám to, samozrejme, okolnosti dovolia.

Ďalej vás AERIUM AOVO PRO zaujme nízkou hmotnosťou. Váži totiž len 12,5 kg, aj tak však disponuje nosnosťou až 120 kg. A okrem toho ju aj ľahko zložíte a prenesiete, kam potrebujete. Dá sa s ňou teda jazdiť aj vlakom alebo autobusom. Zrejme vás teda neprekvapí, že sa môže pýšiť titulom víťaza testu najlepších kolobežiek.

Všetky potrebné informácie nájdete počas jazdy na LCD displeji a po spárovaní s vaším smartfónom taktiež v mobilnej aplikácii. Tá je dostupná pre iOS aj Android a funguje jednoducho vďaka Bluetooth. V reálnom čase tak v aplikácii vidíte stav batérie, dojazd aj aktuálnu rýchlosť. Veľmi žiadaný je potom aj obmedzovač rýchlosti, tempomat alebo zamykanie zaparkovanej kolobežky na diaľku.

Minimálne výdaje, maximálny efekt

Každý študent ocení kolobežku, ktorá nenaruší ani obmedzený rozpočet a zároveň bude dobre vyzerať. Aj tieto kritériá spĺňa AERIUM AOVO PRO na výbornú. Vyrába sa v čierno-šedom prevedení s drobnými červenými detailmi. Rozhodne teda nepôsobí nudne, ale na druhú stranu ani prekombinovane, a môžete s ňou kľučkovať v mestských uliciach naozaj štýlovo.

Bezpečnú a pohodlnú jazdu v centre mesta aj na periférii vám ďalej zaistia bezdušové protišmykové kolesá o veľkosti 8,5 palca a taktiež dostatočne vysoký stupeň krytia proti vlhkosti a prachovým čiastočkám, ktorý má hodnotu IP64.

Pokiaľ budete dodržiavať pravidlá cestnej premávky a pre istotu sa budete chrániť prostredníctvom helmy, môžete sa vydať aj na nočné jazdy. V takých chvíľach sa vám bude hodiť LED svietidlo spredu a zadné výstražné svetlo. Vy tak dobre uvidíte na cestu a zároveň vás neprehliadnu ani ostatní vodiči. Vždy však odporúčame dbať na mimoriadne zvýšenú opatrnosť.

Kde nakupovať?

Kompromisy sa nevyplatia, a to nielen pri výbere samotnej kolobežky, ale ani z hľadiska značky. Najväčšiu istotu máte vždy len u overených predajcov. Jedným z nich je aj e-shop Aerium.sk, kde nájdete taktiež mnoho ďalších kolobežiek za skvelé ceny a môžete si nechať poradiť od skúsených špecialistov.

Objednaná kolobežka vám príde domov počas niekoľkých dní a na vás už bude len jednoduché nastavenie. Keby ste s ním náhodou mali akýkoľvek problém, opäť sa môžete obrátiť priamo na zákaznícku linku Aerium.sk, kde sa vám dostane potrebných rád. Rovnako tak tu máte istotu kvalitného záručného servisu a dostupnosti náhradných dielov.

Zákonné požiadavky na jazdu na elektrokolobežke sa môžu líšiť podľa krajiny. Prevádzkovateľ elektrokolobežky je povinný si overiť aktuálne platné povinnosti.

(inz.)

0 Shares

Najnovšie správy

V rámci každoročnej výzvy Do práce na bicykli, najazdili Piešťanské tímy celkom 20 249,24 kilometrov. Keďže Piešťany sú odjakživa mestom bicyklov,…
  • 06.09.2024, 01:25
  • cyklistika / Piešťanský týždeň / Kultúra a spoločnosť / Podujatia / Piešťany / Šport
Dnes je nedeľa 8. septembra. Tento deň Svetovým dňom fyzikálnej terapie, Medzinárodným dňom gramotnosti (UNESCO) a Svetovým dňom prvej pomoci.…
  • 08.09.2024, 00:03
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 8. septembra 2024
Meniny má Miriama, zajtra Martina