Jaroslav Glasnák víťazom Piešťanského pohára

  • Šport / Ostatné športy
  • 18. júna 2024, 00:01

Klub silového trojboja a kulturistiky Piešťany organizoval v sobotu 8. júna Piešťanský pohár, kde sa zúčastnilo vyše sedemdesiat pretekárov z celého Slovenska.

Víťazom Piešťanského pohára sa stal Jaroslav Glasnák (uprostred) z KSTK Piešťany. (Autor: KSTK Piešťany)

V športovej hale Gymnázia Pierra de Coubertina súťažili siláci v troch kategóriách: tlak na lavičke, mŕtvy ťah a dvojboj (tlak na lavičke + mŕtvy ťah). Pohár získal domáci borec Jaroslav Glasnák s výkonmi: 152,5 kg (tlak na lavičke), 270 kg (mŕtvy ťah) a celkovým ziskom 55,62 GL bodov.

„Radi by sme sa poďakovali všetkým, ktorí podali pomocnú ruku pri organizácii súťaže, sponzorom za vecné ceny, vedeniu a zamestnancom gymnázia, že nám poskytli kvalitné zázemie pre organizovanie tohto typu súťaže. Víťazom srdečne gratulujeme a zúčastneným pretekárom ďakujeme za podporu a želáme veľa úspechov,“ poďakovali riaditeľ súťaže Viktor Valo a predseda KSTK Piešťany, Michal Vavrinec.

zdroj: KSTK Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

V rámci každoročnej výzvy Do práce na bicykli, najazdili Piešťanské tímy celkom 20 249,24 kilometrov. Keďže Piešťany sú odjakživa mestom bicyklov,…
  • 06.09.2024, 01:25
  • cyklistika / Piešťanský týždeň / Kultúra a spoločnosť / Podujatia / Piešťany / Šport
Dnes je nedeľa 8. septembra. Tento deň Svetovým dňom fyzikálnej terapie, Medzinárodným dňom gramotnosti (UNESCO) a Svetovým dňom prvej pomoci.…
  • 08.09.2024, 00:03
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 8. septembra 2024
Meniny má Miriama, zajtra Martina