Nedorost víťazom štvrtého ročníka stolnotenisového turnaja O pohár priateľstva

  • Šport / Ostatné športy
  • 11. októbra 2023, 21:47

V piešťanskom HS Centre sa uskutočnil štvrtý ročník turnaja v stolnom tenise neregistrovaných hráčov „O pohár priateľstva“, ktorý zorganizovalo Centrum voľného času Ahoj v Piešťanoch.

(Autor: archív CVČ Ahoj)

Celkom 26 hráčov v šiestich vekových kategóriách zápolilo najskôr o víťaza svojej kategórie, po ktorom nasledoval turnaj bez rozdielu kategórie, ktorý sa hral vylučovacím systémom. Celkovým víťazom sa stal Ľubomír Nedorost z Piešťan, ktorý túto súťaž vyhral pred dvoma rokmi. Na druhom mieste sa umiestnil Roman Piterka z Piešťan a tretie miesto obhájil z vlaňajška Ľuboš Balón z Jalšového.

Obhajcovi prvenstva z minulého roka Mariánovi Kováčovi sa nedarilo a vypadol už v osemfinále. Víťazi jednotlivých kategórií: muži do 40 rokov – Kristián Zúbek; muži do 50 rokov – Bittner Peter; muži do 60 rokov – Roman Piterka; muži do 70 rokov – Ľubomír Nedorost (všetci z Piešťan); muži nad 70 rokov – Zdeno Pikus zo Sokoloviec; ženy nad 15 rokov – Dagmar Bitarovská z Ratnoviec .

Peter Bajnok

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 8. septembra. Tento deň Svetovým dňom fyzikálnej terapie, Medzinárodným dňom gramotnosti (UNESCO) a Svetovým dňom prvej pomoci.…
  • 08.09.2024, 00:03
  • Dobré ráno, Piešťany!
V rámci každoročnej výzvy Do práce na bicykli, najazdili Piešťanské tímy celkom 20 249,24 kilometrov. Keďže Piešťany sú odjakživa mestom bicyklov,…
  • 06.09.2024, 01:25
  • cyklistika / Piešťanský týždeň / Kultúra a spoločnosť / Podujatia / Piešťany / Šport
nedeľa, 8. septembra 2024
Meniny má Miriama, zajtra Martina