Široké a dlhé rezance s mrkvou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. augusta 2017, 09:26
  • Autor:red

Recept na ľahký obed z kuchyne herečky Anky Šiškovej.

Potrebujem:
1/2 balíka širokých a dlhých rezancov (tagliatelle), najlepšie čerstvých
1 veľkú mrkvu
čili papričku
2 strúčiky cesnaku
olivový olej
parmezán
Toto sú najjednoduchšie cestoviny, aké poznám, ale chuťou obstoja aj pri komplikovaných receptoch. Na panvicu dám 2 lyžice oleja, nadrobno pokrájaný cesnak, krátko opečiem a pridám nahrubo postrúhanú mrkvu a čili. Všetko krátko (asi minútu) opečiem a zmiešam s polouvarenými špagetami. Navrch nastrúham parmezán.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 30. októbra. Tento deň je Výročím deklarácie slovenského národa. Meniny má Šimon.
  • 30.10.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 29. októbra. Tento deň je Svetovým dňom psoriázy. Meniny má Klára.
  • 29.10.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 30. októbra 2024
Meniny má Šimon, Simona, zajtra Aurélia