Deti smažili a varili rybie špeciality

  • Kultúra a spoločnosť
  • 24. mája 2013, 14:41
  • Autor:red

Biftek z kapra, kaprie hranolky, ražničie zo sumca či kapor v syrovo-slaninovom náleve – to sú špeciality, ktoré varili v kuchyni obecného úradu v Dubovanoch mladí rybári z detských rybárskych krúžkov.

Vedie ich skúsený rybár Jaroslav Heler. „Učím deti nielen rybolovu, ale aj kuchárskemu umeniu, pretože jedno s druhým súvisí.
Špeciality z kapra varili mladí rybári v Dubovanoch.

Prijali sme výzvu dlhoročného fanúšika našich detí herca Ivana Tuliho Vojteka, vyhrnuli si rukávy a navarili chutné jedlá z rýb, ktoré sme sami ulovili,“ povedal na margo vydarenej gastro akcie šéf rybárskych krúžkov. Herec národného divadla sa dokonca prišiel poďakovať Samuelovi Žákovi z piešťanskej spoločnosti Stavhit za podporu detských rybárskych krúžkov.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. januára. Meniny má Drahomíra, Mário.
  • 19.01.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Podľa aktuálnych informácií v polovici Piešťan nejde prúd. Zasiahnuté su najmä "Staré Piešťany", kde nefunguje ani pouličné osvetlenie. Porucha by…
  • 16.01.2025, 17:22
  • Piešťanský týždeň / Nezaradené / Piešťany / Spravodajstvo / Región
nedeľa, 19. januára 2025
Meniny má Mário, Drahomíra, zajtra Dalibor