Deti smažili a varili rybie špeciality
Biftek z kapra, kaprie hranolky, ražničie zo sumca či kapor v syrovo-slaninovom náleve – to sú špeciality, ktoré varili v kuchyni obecného úradu v Dubovanoch mladí rybári z detských rybárskych krúžkov.
Vedie ich skúsený rybár Jaroslav Heler. „Učím deti nielen rybolovu, ale aj kuchárskemu umeniu, pretože jedno s druhým súvisí.
Prijali sme výzvu dlhoročného fanúšika našich detí herca Ivana Tuliho Vojteka, vyhrnuli si rukávy a navarili chutné jedlá z rýb, ktoré sme sami ulovili,“ povedal na margo vydarenej gastro akcie šéf rybárskych krúžkov. Herec národného divadla sa dokonca prišiel poďakovať Samuelovi Žákovi z piešťanskej spoločnosti Stavhit za podporu detských rybárskych krúžkov.
Prijali sme výzvu dlhoročného fanúšika našich detí herca Ivana Tuliho Vojteka, vyhrnuli si rukávy a navarili chutné jedlá z rýb, ktoré sme sami ulovili,“ povedal na margo vydarenej gastro akcie šéf rybárskych krúžkov. Herec národného divadla sa dokonca prišiel poďakovať Samuelovi Žákovi z piešťanskej spoločnosti Stavhit za podporu detských rybárskych krúžkov.