Rytmus venoval tri skladby Martinovi Kašákovi

  • Spravodajstvo
  • 26. júla 2009, 21:07
  • Autor:ip/yust

AKTUALIZOVANÉ
Populárnou nielen pre Piešťancov, je už tradične jedna z letných udalostí s názvom Benátska noc. Hoci sa pred rokom na chvíľu presťahovala do Ratnovskej zátoky, v sobotu sa však vrátila na pôvodné miesto – na kúpalisko Eva.

Benátska noc sa začala už ráno. Hoci loďky tentoraz na ploche bazéna neplávali, organizátori pripravili turnaj v beach volejbale a návštevníkom sa predstavili aj piešťanskí pólisti. Deti sa mohli zabaviť na skákacom hrade.


Sobotné slnečné počasie občas narušili dažďové mraky, no zapršalo iba raz. Letné osvieženie v podobe siedmych slovenských kapiel si prišli vychutnať približne tri stovky ľudí. Kúpalisko sa postupne zapĺňalo mladšími ale aj staršími ročníkmi.


Program na pripravenom pódiu otvorila skupina Bank of Joe. „Nahrávame všetko, čo len existuje – popík, blues, až po ten náš pivný rock. Tu na Benátskej noci je zatiaľ skvelá atmosféra, dúfam, že to aj vydrží," hovorí spevák Joe Hajšo. Atmosféru letnej noci rozprúdila aj skupina Slniečko. Frontman kapely Peter Remiš hovorí: „Som rád, že tu hráme, pretože moji kamaráti majú na Eve bufet a môžeme si dať aj pivo.Možno ma bude inšpirovať k napísaniu nejakého textu."
Slniečko vystriedala kapela Fuera Fondo. „Momentálne pracujeme na vydaní nášho prvého dema. Benátsku noc sme už absolvovali minulý rok, a verím, že tie mraky, čo sú dnes nad nami, rozoženieme," odpovedá „Borisjevič" z kapely Fuera Fondo. Divákov rozohriala aj prešovská skupina Komajota, ktorá opäť „kráčala vlastnou cestou" a zabodovala aj známym hitom Mesto v nás.
Ako večer pokračoval, pribúdalo mladých, ktorí čakali na vystúpenie skupiny Kontrafakt. Posledné tri pesničky Rytmus venoval Piešťancovi Martinovi Kašákovi. „Vytiahnite si všetci mobily a zasvieťme, aby nás Martin tam hore počul a videl," ukázal na nebo piešťanský raper. Záver v neskorých nočných hodinách potom patril kapelám Lavagance a Rocka-Rolla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 19. septembra. Tento deň je Dňom vzniku Slovenskej národnej rady. Meniny má Konštantín.
  • 19.09.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 20. septembra. Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava.
  • 20.09.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 20. septembra 2024
Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš